Dagbok

Vårvinter

2011-03-20

Äntligen är det vårvinter - vår bästa årstid! Någon minusgrad, gnistrande snö och strålande sol. Lägg till en härlig skoterfärd inkluderat varm choklad så kan det inte bli bättre.

Här händer inte mycket i hästhagen. Unghingstarna ligger i den utspridda hösilagebalen och solar på dagarna och de dräktiga stona står och solar här hemma. Billy tycker att livet med mamma har blivit alltför tråkigt så nu rymmer han in till Casanovas och Millimeters hage istället. Så härligt när de får avvänja "sig själva", jag tror att det skapar trygga föl. Inte att de rymmer naturligtvis, det åtgärdades omedelbart och numera bor han hos Casanova till hans stora förtjusning. Om Casanova är lika förtjust är svårt att utläsa. Han ser riktigt less ut ibland när Billy biter honom, drar honom i svansen och hänger över hans rygg.  =)  Tur att han är så snäll.

Söderut börjar ju fölningarna närma sig, hörde att en väninna förväntar sig att det första kommer om cirka två veckor. Så spännande. Här dröjer det till i början av maj men jag börjar redan bli lite nervös känner jag.

Hoppas att ni alla haft en härlig helg och att ni får en fin vecka!   /Katarina